Foto’s van Franse Flitspalen

Foto’s van Franse Flitspalen
Sinds de introductie van de flitspaal in Frankrijk is er veel verandert aan de flitspalen. Momenteel wordt de derde generatie palen geinstalleerd.

1e generatie flitspalen in FrankrijkDe 1e generatie flitspaal. Deze flitspaal werd veel geplaatst tussen oktober 2003 en december 2004. Wanneer een snelheids overtreding wordt gemeten volgen met een tussenpauze van 20 milliseconden twee flitsen. De 1e flitst de bestuurder, de 2e het kenteken.

Deze flitspaal wordt grotendeels vervangen door flitspalen van de tweede en derde generatie.

 

De 2e generatie flitspaal is geintroduceerd in december 2004. 2e generatie flitspaal in FrankrijkDeze flitspaal is kleiner en compacter. De snelheids overtreding wordt via twee flitsen vastgelegd.

Dit alles gebeurd in 52 milliseconden. Doordat deze flitspaal veel kleiner is, kan hij makkelijker geinstalleerd worden op smalle plaatsen zoals middenbermen.

 

3e generatie flitspaal in FrankrijkSinds oktober 2006 is Frankrijk bezig het land te voorzien van de nieuwste flitspalen, Deze zeer smalle en compacte flitspalen zijn via een ADSL lijn verbonden met het Franse CJIB, Doordat de camera volledig digitaal is, ploft de boete binnen 48 uur bij de Fransman op de mat.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *